Sügisene spordipäev

Lasteaia sügisene spordipäev 27.09.2018

27. septembril korraldas 7.klass lasteaiale spordipäeva. Algas see sellega, et peale esimest tundi kogunes terve 7. klass staadionile. Teisel tunnil panime staadioni lasteaia tulekuks valmis. Lasteaia saabudes tegime kõigepealt neile soojendusvõimlemise. Soojendust viis läbi Juho Jakob Sünter. Kui kõik lihased olid ilusti soojad, suundusid rühmad oma esimest ala sooritama. Alasid oli kokku neli: 20/30 m jooks (vastavalt vanusele), staadioniringi jooks, kaugushüpe ja pallivise. Kõikide alade juures tegid seitsmendikud kohtunikutööd. Kooliõpilased näitasid noorematele, kuidas antud spordiala õigesti sooritada. Iga ala juures julgustati, ergutati ja juhendati väiksemaid.  

Peale alade lõppu otsustasid koolitüdrukud lastega veidi mängida. Mängiti jooksumängu “Kull” ja ringmängu “Kes aias”. Kui aeg oli jõudnud niikaugele, et seitsmes klass pidi tundi minema, jätsid lasteaialapsed ja seitsmendikud hüvasti.

Seitsmendale klassile meeldis väga seda üritust korraldada. Tundus. et ka lasteaialastele meeldis see üritus väga. Ootame juba väga uut lasteaia spordipäeva korraldamist.

TekstHedina Madisson ja  Liisa-Katariina Sünter 7.kl    
Fotod: Riina Paat

Pilte saad vaadata lingilt https://drive.google.com/drive/folders/1ntbX4mFDZS9EWyJPUzV0-yhUqwNdXV5k

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *